top of page

Kampen 2024

Er zullen in 2024 helaas geen Folkcamps zijn. De school heeft ons laten weten dat ze ons het terrein dit jaar niet willen verhuren omdat ze in de zomer gaan verbouwen op het terrein en in de vleugels, en daarbij kunnen ze onze aanwezigheid niet gebruiken.

We hadden nog gehoopt om aan het begin van de zomer een weekend te kunnen organiseren als alternatief, maar hebben deze week van de school gehoord dat ze ook dat niet kunnen aanbieden. En op deze termijn is een andere locatie vinden voor de kampen niet meer haalbaar. Geen Folkcamps dus dit jaar.

Ontzettend jammer, zeker nu we na een paar rommelige jaren weer een beetje waren geland in een nieuwe situatie. De staven waren al zo goed als rond voor dit jaar en we waren allemaal al volop in de voorbereiding. Maar zonder terrein lukt het niet. Van verdere verwikkelingen houden we je natuurlijk op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief. (Onderstaande informatie is dus niet van toepassing maar laten we graag staan ter referentie.)

Data 2024

Kamp 1: 21 juli t/m 27 juli

Kamp 2: 28 juli t/m 3 augustus

In 2024 gaan we verder met de opzet van afgelopen jaar: twee grote kampen met max 150 deelnemers, geen onderhuis, een extra eettent en externe catering. Voor de stafsamenstelling betekent dat dus weer geen kookstaf en drie mensen op de huishoudstaf.

Tarieven

De tarieven voor 2024 zijn nog niet vastgesteld. In 2023 golden de volgende tarieven:

Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 195
Jongeren 12 t/m 23 jaar: € 275
Volwassenen 24 jaar en ouder: € 315

Bed: + €60

Donateurs krijgen €6 korting

Inbegrepen:

  • Kamperen in eigen tent, caravan of camper. Voor een bed betaal je een meerprijs van €60 (let op: per bed, niet per kamer). Kijk ook eens bij overnachten.

  • Alle maaltijden (evt. vegetarisch) en drie keer per dag koffie, thee, limonade. Enkel drankjes en snacks 's avonds tijdens het bal zijn nog voor eigen rekening.

  • Het gehele programma: alle workshops, bals en het kinderprogramma (vanaf vier jaar). Kijk ook eens bij programma.

Wil je ons steunen? We zijn heel blij als je donateur wordt!

Aanmelden kan vanaf begin 2024. Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief.

 
bottom of page