top of page

Folkcampnieuws

Overlijdensbericht

André Vingerhoed

1947-2023

14 augustus 2023

Beste Folkcampers,


Bedroefd moeten we jullie meedelen dat André Vingerhoed is overleden op zondag 13 augustus. De week daarvoor was hij op Folkcamp Eerde. André bleef met zijn partner Leny langer op het kasteel, om zo na het vertrek van deelnemers en stafleden de laatste punten af te ronden. Zondagochtend werd hij op Eerde wakker met hartklachten. André is zondag in het ziekenhuis overleden op 75-jarige leeftijd.

André was met zijn grote betrokkenheid, praktische insteek en nuchterheid jarenlang een stille kracht achter de vele Folkcamps op Eerde en elders. Hardwerkend regelde hij alle technische zaken zodat iedereen kon genieten van dansen in de tent, van het licht en de muziek in de sporthal of van de koffie op de brug, waar hij zelf ook zo van genoot.

We zullen hem missen.

Rust zacht, lieve André

Condoleance & uitvaart

Er is door ons een online condoleanceregister geopend, waarin je je medeleven kunt delen.

Je vindt het condoleanceregister via deze link.

De uitvaart is a.s. zaterdag 19 augustus in Almere, 12.30 uur op het Crematorium aan de Kruidenweg. Allen zijn welkom, maar neem geen bloemen mee en stuur s.v.p. ook geen bloemen op. De familie ziet het liefst dat je in plaats daarvan een donatie aan de Stichting Folkcamps Eerde doet, zodat de kampen waar André zo gek op was goed kunnen door blijven gaan. Dit kan op rekeningnummer NL37 INGB 0002 363341 t.n.v. S.F.E. te Amsterdam o.v.v. donatie André.

andre.jpg
bottom of page