top of page

Overnachten

Folkcamp = dansen & kamperen: in je eigen tent, camper of caravan

Neem je eigen tent, caravan of vouwwagen mee. Er is geen elektriciteitsaansluiting op het kampeerterrein.​ Een kampeerplekje is inbegrepen bij de prijs.

Inderdaad. Maar we hopen dat alle deelnemers zoveel als mogelijk is ervoor kiezen gebruik te maken van het mooie tentenveld bij de sporthal, omdat dit enorm bijdraagt aan het gevoel van samen op Eerde zijn. Je kan op ons tentenveld kamperen met een tent, camper of caravan. Slapen in een kamer is een uitzondering, waar gebruik van gemaakt kan worden indien nodig. Boek je toch een kamer? Dat kan. Je betaalt hierbij per bed, niet per kamer. Ook houden we een borg aan voor het gebruik van de kamersleutel.

Houd er rekening mee dat je de kamer met anderen zult moeten delen, gezien het geringe aantal kamers en de toenemende vraag naar bedden. Elke kamer heeft een eigen wastafel; douches en toiletten zijn gedeeld.

Als je, bijvoorbeeld met een gezin, met meer dan drie personen op een slaapkamer wilt, kun je dat aangeven bij je aanmelding. Er wordt dan gekeken naar de mogelijkheden.

 

Je betaalt per bed altijd een meerprijs van € 60.

Er zijn toch ook kamers?

bottom of page