top of page

Op Weg Naar Eerde

Online programma op 7 augustus 2021

Ook in 2021 zijn er vanwege het coronavirus helaas geen folkcamps. Wel organiseren we op 7 augustus een online programma!

Programma

Met workshops, vooravondprogramma, kampkrant, bal en avondboterham is het nét een echte dag op Eerde! Het programma begint om 19.00 en duurt tot ca 22.00 uur. Matthijs Vooijs gaat ons voor in een huiskamerbal, Carola Mulder en Maarten Krijger nemen een kijkje op ons geliefde kasteel, en tussendoor zijn er leuke workshops.

 

Het programma wordt gelivestreamd op YouTube. Daarnaast zal er tijdens de dag voor wie wil ook de mogelijkheid zijn om in Zoom een breakoutroom op te zoeken en daar bij te kletsen met wie je anders op het kamp tegen zou zijn gekomen. Technische details volgen.

 

Meld je aan!

Het programma wordt gelivestreamd op YouTube maar is, om de beslotenheid van een Folkcamp een beetje na te bootsen, alleen te zien voor wie zich van tevoren heeft aangemeld. Na de uitzending op 7 augustus is de video nog een week terug te kijken, ook alleen voor wie de link heeft. De video is dus niet op YouTube te vinden en alleen toegankelijk voor wie zich heeft aangemeld en de link heeft ontvangen.

 

Als je je aanmeldt ontvang je een paar dagen van tevoren het complete programma en de link naar YouTube en Zoom.

Kampkrant

Het kamp duurt dit jaar maar kort dus er is misschien minder te vertellen, maar toch horen we heel graag jouw nieuwtjes en wel op de melodie van Una Paloma Blanca. Maarten Krijger schreef het refrein én een coupletje om je inspiratie op gang te helpen:

Kampkrant Op Weg Naar Eerde: Op de melodie van Una Paloma Blanca

Refrein:

't is een coronadramaaa
Weer niet naar Eerde dit maal
't is een coronadramaaa
Dus doen we het digitaal
Maar volgende keer
Dan zijn we er weer!

 

Couplet:

Terug naar Eerde, terug naar Eerde
Naar de Folkcamps van weleer
Waar ik altijd graag kampeerde
Want dat mocht een tijd niet meer

Staat de staf al bijna hier dus, 
Is je tent al opgezet? 
Komt er plotseling een virus 
Dat ons Folkcamp heeft verzet!

 

Stuur al je coupletten naar info@folkcampeerde.nl, dat kan ook nog tijdens of na het online kamp. We verzamelen alles op de website in een grote krant. Tijdens het programma kan je ook via de Zoom in de livestream jouw coupletje komen zingen dus vergeet niet om te oefenen!

Met veel dank

Dank aan de vrijwilligers die dit programma mogelijk maken! Maarten Krijger en Carola Mulder voor de presentatie, Matthijs Vooijs voor de dansleiding, Marga van de Windt, Kobie Kuhn, Maartje van Klink en Jorina van Bergen voor de leuke workshops, Tijn Boissevain voor de technische ondersteuning, en vanuit het bestuur Jonas Mars en Hannah Mars voor de organisatie. Dankjulliewel!

bottom of page