Overzicht corveetaken

ONTBIJT 1dertig minuten voor aanvang ontbijt. Tafels dekken, thee en koffie zetten, etenswaren klaarzetten
 

ONTBIJT 2: direct na het ontbijt. Restanten etenswaren opruimen, tafels schoonmaken, toiletten schoonmaken, vloeren dweilen.
 

ONTBIJT 3: direct na het ontbijt. Afwassen, afdrogen en afwas opruimen, vloer keuken dweilen.
 

KOFFIE OCHTEND: twintig minuten voor koffietijd. Koffie en thee zetten, limo maken, alles klaarzetten, na afloop opruimen en afwas doen.
 

LUNCH 1: dertig minuten voor aanvang lunch. Tafels dekken, thee en koffie zetten, etenswaren klaarzetten, evt. snijden van tomaat/komkommer.
 

LUNCH 2: direct na de lunch. Restant etenswaren opruimen, tafels schoonmaken, eetzalen en hal vegen.
 

LUNCH 3: direct na de lunch. Afwassen, afdrogen en afwas opruimen, vloer keuken dweilen.
 

KOFFIE MIDDAG: twintig minuten voor de koffie. Koffie en thee zetten, limo maken, alles klaarzetten, na afloop opruimen en afwas doen.
 

KOKSHULP: tijdstip in overleg met de koks. Hand- en spandiensten in de keuken.
 

DINER 0: 17.00 uur. Kookgerei afwassen en afdrogen. Na het afwassen opruimen. Na het diner keukenafval afvoeren.
 

DINER 1: twintig minuten voor het diner. Tafeldekken, waterkannen klaarzetten en eten opdienen.
 

DINER 2direct na het diner. Tafels schoonmaken, eetzalen en hal vegen, avondboterhammen smeren.
 

DINER 3: direct na het diner. Afwassen, afdrogen en afwas opruimen.
 

DINER 4: direct na het diner. Pannen, opdienschalen en warmhoud bakken afwassen en opruimen.
 

DINER 5: na de avondafwas, in overleg met de kookstaf. Keuken, fornuizen en aanrechten schoonmaken en vloer keuken dweilen.
 

KOFFIE AVOND: twintig minuten voor het avondprogramma. Koffie en thee zetten, limonade maken, alles klaarzetten, na afloop opruimen en afwas doen.
 

BAR (alleen voor 18+): 21.00-23.00. Drankjes etc. verkopen en bijhouden van voorraden. Glazen, etc. afwassen en voorraden aanvullen, in overleg met huishoudstaf.


TENT EN OVERKAPPING: direct na het ontbijt. Tent en overkapping opruimen en vegen.


WC-WAGEN 1: direct na het ontbijt. Toiletten, wastafel en deurkrukken schoonmaken. Vloer dweilen. Prullenbakken legen, zakken vervangen en volle zakken buiten zetten. Voorraad toiletpapier en handdoeken in de gaten houden en zo nodig aanvullen.
 

WC-WAGEN 2: 17.00 uur. Toiletten, wastafel en deurkrukken schoonmaken. Vloer dweilen. Prullenbakken legen, zakken vervangen en volle zakken buiten zetten. Voorraad toiletpapier en handdoeken in de gaten houden en zo nodig aanvullen.
 

DANSZAAL: direct na het ontbijt. Zaal opruimen. Vloer vegen en dweilen.
 

HOOFDGEBOUW 1: direct na het ontbijt. Gangen en trappen vegen. Indien nodig dweilen. Toiletten, douches, wastafels en deurkrukken schoonmaken. Vloeren dweilen. Prullenbakken legen. Voorraden bewaken en aanvullen.
 

HOOFDGEBOUW 2: 17.00 uur. Toiletten, douches, wastafels en deurkrukken schoonmaken. Vloeren dweilen. Prullenbakken legen. Voorraden bewaken en aanvullen.
 

EHBO (diploma’s vereist): Helpen bij ongevallen, EHBO materiaal op alle locaties aanvullen indien nodig.
 

AFVALDIENST: in overleg met T.S. Zwerfvuil en vuilniszakken van het terrein en uit het gebouw verwijderen en naar de juiste containers vervoeren. Etensresten na het diner afvoeren.

GELUIDSHULP (optioneel): in overleg met muziek- en technische staf. Inregelen muziekinstallatie in sporthal.

WAS (optioneel): in overleg met de huishoudstaf. Was uit keuken verzamelen, wassen, drogen en opvouwen.

Stichting Folkcamps Eerde (S.F.E.)
NL37 INGB 0002 363341

  • Facebook Social Icon

We zijn ook op Facebook! Vind je ons leuk?