Folkcamps in 2021

Aanmelding 2021

Je kan je nu aanmelden voor de kampen van 2021!

Je vindt hier alle data en tarieven, de huisregels en aanmeldprocedure, en de stafleden van kamp 1, kamp 2 en kamp 3.

Let op: als je allergieën of andere dieetwensen, neem dan vóór je aanmelding via info@folkcampeerde.nl contact op met de hoofdkok in het kamp van je keuze om te overleggen over een oplossing. Het bestuur wil nog maar eens benadrukken dat de kookstaf in principe alleen vegetarisch en met vlees kookt.

Corona-updates

NB. Alle updates verschijnen hier en in de nieuwsbrief, het bestuur mailen of er al meer bekend is heeft dus geen zin. Dank :) Wil je serieus meedenken over praktische invulling van beleid en maatregelen tijdens de kampen dan is dat erg welkom, mail naar info@folkcampeerde.nl.

(Laatste update mei 2021) We hopen dat de kampen kunnen doorgaan, er is nog geen beslissing genomen. We hopen uiteraard van wel en zijn dus ook als normaal bezig met de voorbereidingen. We hopen in juni de knoop door te kunnen hakken en werken ondertussen aan beleid en maatregelen voor tijdens de kampen. Als er meer duidelijk is zullen we je daar op deze plek en in de nieuwsbrief van op de hoogte stellen.

Als er volgens in de zomer geldende maatregelen minder dan 100 mensen bij elkaar mogen komen of als we in het kamp 1,5 meter afstand moeten houden vinden we de kampen niet levensvatbaar en dan zullen ze dus niet doorgaan. We houden de ontwikkelingen rond zelftests, checkapps en vaccinatiebewijzen in de gaten en werken in overleg met professionals aan passend beleid.

Goed om te weten: anders dan in 2020 op de Haverkamp hoeven we Eerde géén huur of annuleringskosten te betalen als de kampen niet door kunnen gaan :)

Uiteraard rekenen we erop dat je je tijdens het kamp aan de maatregelen zult houden, welke dat ook zullen zijn. Met je aanmelding ga je daarmee akkoord.

Kortom: we weten het nog niet en we houden je op de hoogte.

Kampen 2021 weer op landgoed Eerde

In 2021 zijn de kampen weer op Eerde!

 

Data en tarieven vind je hier. De stafsamenstelling vind je op de pagina's per kamp, in het menu onder 'De kampen'. Altijd als eerste op de hoogte van staven en aanmelden? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Eerder nieuws: Folkcamps in 2020

Corona-updates | Geen kampen in 2020

Gezien de verlengde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaan de kampen in 2020 niet door. Officieel mag het: evenementen en bijeenkomsten mogen doorgaan, mits er afstand wordt gehouden, er mag weer gesport worden, etc. Maar een anderhalvemeterkamp kan niet: afstand houden is niet te doen tijdens een kampen, en zelfs als we daar allemaal ons best voor doen blijft het risico op besmetting tijdens een hele week samen te groot. Daarom hebben we besloten de kampen niet door te laten gaan. 

Helaas komen we er niet onderuit om wel een groot deel van de huur van de Haverkamp te betalen: ongeveer €10.000. Daarmee lopen we dus flink in de kosten terwijl we dit jaar helemaal geen inkomsten hebben. We gaan niet direct failliet maar zijn hiermee wel in een klap een groot deel van onze buffer kwijt.

 

Kan je iets missen? Daarmee help je ons enorm: om de kampen te blijven organiseren én om ze toegankelijk te houden.

Je kan je bijdrage overmaken naar NL37 INGB 0002 363341 t.n.v. Stichting Folkcamps Eerde

Er werd al bijna €4.000 gedoneerd! Veel dank aan alle donateurs.

Bijdragen blijven natuurlijk welkom :)

Stichting Folkcamps Eerde (S.F.E.)
NL37 INGB 0002 363341

  • Facebook Social Icon